Det självklara valet när det plötsligt stannar

Var rädd om din garanti och sköt serviceintervallen, ring och boka din service i tid hos oss. Nu kan du även köpa din reservkraft hos oss – självklart med service och support.

Välkommen till PL Hydraulik & Maskin

Det här kan vi erbjuda dig

Service

Service och reparationer på alla märken av entreprenadmaskiner, lantbruksmaskiner, m.m. Hydraulik, svetsning och fordonsel m.m. Även centralsmörjningar.

Rivningsverktyg

Vi är återförsäljare av rivningsverktyg och sköter även service av dessa. Kontakta oss om du är intresserade av köp eller behöver service!

Reservdelar

Reservdelsförsäljning till Doosan, Case, Merlo, Lännen, SMC, Yanmar, HC Cargo och SKF samt även de flesta andra märken som finns på marknaden.

Elaggregat

Hos oss hittar du din reservkraft, vi erbjuder allt från smidiga bärbara inverter elverk från 2KVA till stationära aggregat upp till 1mega watt.

Auktoriserad maskinverkstad

Vi är Auktoriserad maskinverkstad för Doosan, Case, Merlo, Lännen och SMC. Vi bygger på/bygger om och utrustar maskiner (för att de ska fungera så bra som möjlig hos just dig). Vi är även servicelämnare åt LGL Maskin.AB, SMC rivningsprodukter, Maskinia AB, Lännen Traktor AB, Hüllert Maskin AB och SKF Lubrication.

Om PL Hydraulik & Maskin

Vi har decennier av erfarenhet

PL Hydraulik & Maskin AB är ett företag inriktat på bra service och mycket kunskap. Vi har lång erfarenhet och arbetat med detta sedan 1999. Vår verkstad ligger på Rödsbacken i Gnarp (I backen ovanför Circle K längst E4:an Gnarp). Vi arbetar även på fält!

Två män och en kvinna står mot en vägg. I bakgrunden syns en tavla med en orange grävmaskin som motiv
070-340 96 76 peter@plmaskin.se