Det självklara valet när det plötsligt stannar

Var rädd om din garanti och sköt serviceintervallen, ring och boka din service i tid hos oss. Nu kan du även köpa din reservkraft hos oss – självklart med service och support.

Nyheter

Samarbete mellan Svenska Kraftprodukter AB & PL Hydraulik & Maskin AB

Niklas Avelin från svenska Kraftprodukter AB och Peter Lindgren från oss på PL Hydraulik & Maskin AB Skakar hand om ett samarbete efter en gemensam affärsresa till Spanien.

Två män som skakar hand på en flygplats

Nu utvecklar vi vår verksamhet!

Från och med nu samarbetar vi med Svenska Kraftprodukter AB Hos oss hittar du nu din reservkraft, vi erbjuder allt från smidiga bärbara inverter elverk från 2KVA till stationära aggregat upp till 1mega watt. Vi har både köpes och hyres lösningar! Så vill du ha en driftsäker lösning oavsett om det är till verksamheten, hemmet, husbilen/husvagnen eller båten så vänder du dig till oss! Vi säljer, servar och hjälper dig med installation och support.

Vi arbetar framåt!

Vi är nu ett familjeföretag Peter Lindgren (ägare & far) Emil Lindgren (mekaniker och son) Diana Lindgren (Administration/ekonomi och Peters fru) Utöver oss så anlitar vi Jörgen Roos HMR Industri AB Som hjälper oss att erbjuda er riktigt bra service. Nu fokuserar vi framåt!!!

Vi är det självklara valet!

Kom till oss så hjälper vi dig med en helhetslösning som ligger i tiden Köp din maskin hos LGL Maskin AB och du får hjälp med utrustning, garantier, service och reparationer av oss på samma ställe. Vi är familj och firade 2019 hela 20års sammarbete Stå inte still i onödan, hör av er till oss! Reparera eller utrusta din maskin hos oss på PL Hydraulik & Maskin AB och hyr en maskin under tiden av LGL Maskin AB Ni är alltid välkomna att ringa eller maila oss med frågor eller beställningar.

070-340 96 76 peter@plmaskin.se